Rólunk

A gyár bemutatása, helyszín és jellemzők, gyártás, innovatív stratégiák, minőség...

BEVEZETŐ BESZÉD

A Jugometal d.o.o. gazdasági társaságot (Ivković Investment Group) 1990. január 5-én alapitották meg. Ehhez az évhez fűződik a szendrői vasöntödével, a Železara Smederevo d.o.o. társasággal (HBIS GROUP Serbia Iron & Steel) való együttműködés kezdete is. Az évek során állandó befektetésekkel ösztönözték a cég, a dolgozók és a piac fejlesztését, s ma egy olyan vezető szervizközpontot mutathatunk be, amely a szinezett műanyagbevonatú és becinkezett vékonylemezek legjelentősebb forgalmazója a szerb piacon és a világ vezető gyárával, a “Maanshan Iron & Steel” gyárral folytat sokéves partneri együttműködést . A vállalatnak jó poziciót sikerült elfoglalnia nemcsak a Nyugat Balkánon, hanem a délkelet-európa térség többi országában is.

A modern piaci követelmények az állandó növekedést és fejlesztést célozzák. Az innovációs beruházások egy vállalat egészséges és fenntartható fejlesztésének elengedhetetlen feltételei. A fejlesztési stratégia logikus részeként új lépésre szántuk el magunkat, a hőszigetelő anyagokba történő új épitőipari beruházásokra, ami a vállalat új fejlesztési stratégiáját képezi. 2020-ban a szendvics panelek gyártásába és egy teljesen új brandnek, a “TESLA PANELS”-nek a létrehozásába fektettünk be, s ezzel gyors ütemben haladunk a modern épitőipar jövője felé.

https://www.teslapanels.rs/wp-content/uploads/2022/09/Potpis.png
https://www.teslapanels.rs/wp-content/uploads/2022/09/CEO.png

A GYÁR ELHELYEZKEDÉSE
ÉS JELLEGZETESSÉGEI

A “TESLA PANELS” gyár Belgrádtól 30 kilométerre található, a Belgrád-Zágráb E75-ös autópálya melletti Šimanovci nevű modern ipartelepen. Neves olasz gépgyártó legmodernebb technológiájával van felszerelve, a (PIR I PUR ) panelgyártási kapacitása éves szinten meghaladja a 3.000.000 m2 –t, a fejlesztés második szakaszában (2024-ben) bevezetésre kerül a KŐGYAPOT szendvics panelek előállitása, 1.000.000 m2/éves kapacitással, valamint a PIR lemezek gyártása 200.000 m2/éves kapacitással.
https://www.teslapanels.rs/wp-content/uploads/2022/09/slika-002.jpg

„A szendvicspanelek alkalmazása a legelterjedtebb a logisztikai központokban, bevásárlóparkokban, bevásárlóközpontokban, modern lakó- és kereskedelmi épületekben.

https://www.teslapanels.rs/wp-content/uploads/2022/09/slika-001.jpg

CSÖVEK

A több mint 30 éves tapasztalatnak köszönhetően elköteleződtünk az értékek megóvása, a modern irányzatok követése és az üzletvezetésben történő alkalmazása, valamint a vásárlók és az alkalmazottak új szükségleteinek a kielégitése mellett. A vevőink és az alkalmazottaink szükségleteire való ráérzés mindenkor a vállalatunk hosszútávú és egyedüli célkitűzése volt.

Ezzel a délkelet-európai legmodernebb szendvics panelgyárba történő beruházással, a hőszigetelő anyagokba való állandó befektetésekkel a „TESLA PANELS“ brand részére kivánunk vezető poziciót elérni Délkelet Európa ezen iparága terén 2027-ig.

STRATÉGIA ÉS INNOVÁCIÓ

A termékekkel és az eljárásokkal kapcsolatos állandó innováció, a kiemelkedő minőségi normák, a termékek egyre szélesebb választéka és az ügyfelek iránti fokozott figyelem révén váltunk számos hazai és nemzetközi cég megbizható partnerévé.

A termékeknek minősitett laboratóriumokban végzett tesztelése biztositja az anyagok kiemelkedő minőségi normáját, ugyanakkor támogatja a fogyasztóink részére történő szendvics panel-gyártás és felhasználás legújabb vegyipari vivmányainak a terjesztését.

A “TESLA PANELEK” előállitása tökéletes összhangban történik a környezettel. A paneleket mindkét oldalukon műanyaggal bevont lemezek és poliuretán vagy ásványi gyapot szigetelő réteg képezik, amelyek a jelen iparágban alkalmazott legmodernebb gyártási folyamattal készülnek, s ennek köszönhetően szavatoljuk, hogy a környezetre gyakorolt hatásuk a legcsekélyebb.

A már meglévő gyártáson kivül, a “TESLA PANELS” napelemes villanytelepek bevezetését is tervezi, amivel elegendő elektromos energiát és kedvező környezeti hatást tud majd biztositani.
https://www.teslapanels.rs/wp-content/uploads/2022/09/slika-007.jpg
https://www.teslapanels.rs/wp-content/uploads/2022/09/Krov-scaled.jpg

ALKALMAZÁS

A hőszigetelő panelek nagyon könnyűek, kiváló hang- és hőszigetelés, nagy teherbirás és hosszú élettartam jellemzi őket, ezért rendkivül praktikusak a modern objektumok épitése terén.

A szendvics panelek alkalmazása a legelterjedtebb a következő helyeken: logisztikai központokban, bevásárló parkokban, modern gyárakban, bevásárló központokban, hűtőberendezésekben, üzletközpontokban, egészségügyi intézményekben és más hasonló objektumokban. Kiváló hőszigetelő képességüknek és minőségi beépithetőségüknek köszönhető, hogy nemcsak gyorsan beilleszthető anyagok, hanem egyúttal a beruházók számára megtakaritást jelentenek.

„A vállalat sikeresen pozícionálta magát Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Észak-Macedóniában, Montenegróban és Albániában.

SZERBIA

Horvátország
Bosznia és Hercegovina
Észak-Macedónia
Montenegró
Albánia
https://www.teslapanels.rs/wp-content/uploads/2022/09/mapa-srbiija-1500.png

Legenda

1. Belföldi piac
2. Jelenlegi piacok
3. Tervezett piacok
https://www.teslapanels.rs/wp-content/uploads/2022/09/mapa-evropa-1500.png
https://www.teslapanels.rs/wp-content/uploads/2022/09/ISO-640x480.png

MINŐSÉG

A gyárunk 2m -15m hosszúságú és 30mm – 200mm vastagságú paneleket fog gyártani, a vevők igényeitől függően.

A gyártási folyamat során a világ és Európa legismertebb beszállitóinak a legmodernebb anyagai és alapanyagai kerülnek felhasználásra, ami szavatolja a termékek kiemelkedő minőségét és jellemzőit.

A panelek alaptulajdonságai a következők:

 •  Hőszigetelés
 • Tűzállóság (PIR panelek), Ásványi gyapot panelek
 •  Hangszigetelés
 • Gyors beépithetőség

A kiváló minőséget, a megbizhatóságot és a biztonságot a következő szabványi megfelelőséggel érjük el:

 • EN 14509:2014 európai szabvány, amely előirja a gyártás minőségét, az előállitott panel minőségét és a panel felhasználásának biztonságát.

 • ISO 9001:2015 nemzetközileg elismert szabvány, amely a minőségkezelési rendszer működéséhez nyújt keretet.

 • ISO 14001:2015 nemzetközi szabvány, amely a szervezetektől megköveteli, hogy foglalkozzanak a környezettudatosságot érintő kérdésekkel.

 • ISO 45001:2018 a munkahelyi biztonságot és egészségvédelmet irányitó rendszer.

 • ISO/IEC 27001:2013 információ-biztonság irányitási rendszere.

Az Ön bizalma a legfontosabb számunkra.

A homlokzati és a tetőpanelek tárolásához, szállitásához és beszereléséhez tiszteletben kéne tartani a TESLA PANELS műszaki utasitásait és irányelveit. Különösen figyelembe venni, hogy:

 • A panelek mechanikus meghibásodása tartósan veszélyezteti a homlokzat esztétikai kinézetét.

 • A panel felületét boritó védőfólia az UV sugárzás és a hő hatásának kitéve megsérülhet.

 • A védőfóliát közvetlenül a panel beszerelése előtt vagy után kell eltávolitani, ha azonban a javaslatokat figyelmen kivül hagyjuk, a fólia eltávolitása lehetetlenné válik a panel felületéről.

 • A paneleket kizárólag ollóval és speciális panelvágó szerszámmal szabad vágni.

 • A paneleket tilos csiszológéppel, fúrógéppel vagy más hasonló szerszámmal vágni, amelyeknek a használata a lemez felforrósodásához vezethet vagy a keletkező reszelék felsértheti a lemez védőburkolatát, a sérülések helyén pedig korrózió jelenik meg.

 • A tetőpaneleket önvájatú csavarokal, kizárólag a bordázott részen, a szán felhasználásával erősitik fel.

 • A csavarokat optimálisan meg kell húzni, hogy a panelek ne deformálódjanak.

 • A tetőpanelek összekötésére (átfedésére) okvetlenül EPDM szalagot kell elhelyezni,

 • Ahhoz, hogy ne sérüljön a homlokzat esztétikai kinézete, a panelek beszerelése során ügyelni kell a fuga szélességére, a tágulásra, s az összekötésekre.

Ivković Investment Group

Vladislava Maržika 7, 36212 Ratina, Kraljevo

Irodák:

Milutina Milankovića 1i, 11070 Novi Beograd

Copyright | Minden jog fenntartva. Weboldal tervezés és fejlesztés a Tesla Panels által